korte coupe’s – dames

Ook met kortere coupe’s kunt u eindeloos variëren, omdat u soms gewoon eventjes een andere look wilt.

Overdag losjes vallend haar goed passend bij de vorm van uw gezicht en haar structuur, en ’s avonds kunt u een statement maken door uw haar te laten krullen of om het op te steken.


half lange coupe’s – dames


Ook voor dames met half lang haar, zijn er voldoende variaties mogenlijk.

Niet alleen al door de styling maar ook door te variëren met kleur en coupe.

Door een coupe te laten knippen die past bij uw gezichtsvorm en haarstructuur maar ook door te “spelen” met kleur kunt u meer levendigheid uit uw haar halen, door te werken met verschillende kleur tinten ziet uw geverfde haar er niet alleen natuurlijker uit maar ook creëert u diepte en optisch meer volume.


lange coupe’s – dames

Met lang haar zijn de mogelijkheden zeer gevarieerd maar wel is het van belang om rekening te houden met uw gezichtsvorm en haar structuur.

Door het haar in lagen te knippen creert u een coupe die bij u past en waarbij de lengte van uw haar geoptimaliseerd word tot een super vrouwelijke en mooie natuurlijke look.


coupe’s – heren


Ook voor mannen geld: “Wat bij je past, maakt je mooi!”.

Van lang naar kort, het hangt allemaal af van uw gezichtsvorm en haarstructuur.

Heeft u wat last van inhammen of een terug lopende haargrens? Draag dan uw haar bijvoorbeeld naar voren om dit te camoufleren. (alleen mogelijk als uw haargroei richting naar voren is) Door de zijkanten goed kort te knippen kunt u de accenten van uw dunner haar verleggen.


sleek wave

Voor ultieme klasse en vrouwelijkheid geïnspireerd uit de jaren 20 en 30 kunt u uw haar laten föhnen  na uw knipbehandeling. Wilt u deze coupe ook thuis? gebruik dan een “carmen” set.de nonchalante knot


Een knot is een veelzijdige look die zowel een chique als nochalante uitstraling kan hebben. Om u alvast een idee te geven hoe u snel een leuke look kunt creeren heeft Salon aan huis een tutorial gemaakt die u kunt bekijken.

Gaat het u toch nog wat te snel dan kan ik u natuurlijk persoonlijk uitleg geven tijdens de behandeling.


de staart

Ook met de staart kunt u eindeloos variëren van nonchalant tot glamorous. Het is dan wel belangrijk dat u uw haar eerst mooi glad föhnt.de hanekam

Stoer en vrouwelijk tegelijkertijd! Deze look kan zowel in kort als in lang haar worden gecreëerd door de zijkanten weg te steken met schuifspeldjes en de bovenkant tegen te kammen en te verstevigen met haarspray.


vrouwelijke krullen

Bent u gezegend met een mooie bos krullen van uzelf: dan kunt u al snel deze look creëren. Daarbij is het meest belangrijk dat u uw haar in een goede coupe laat knippen zodat u het maximale uit uw krul haalt. Een beetje versteviging en een föhn met diffuser doen de rest.

Heeft u geen natuurlijke krul van uzelf? maar wilt u voor een feestje of andere gelegenheid wel deze look nabootsen? Dan kan u dat doen door papillotten in te draaien of door een krultang te gebruiken.


vlecht

De Bohemian vlecht is een mooi voorbeeld van een grote trend die rechtstreeks vanaf de catwalk naar het straatbeeld is vertaald.


“Just for the fun”

binnekort komen ook hier meer fotos van